Tudnivalók

Tudnivalók

gyakran ismételt kérdések

Bejelentkezés 16.00-tól
Kijelentkezés déli 12.00-ig!

Recepció nincs az épületekben, nem tartózkodunk folyamatosan az apartmanoknál, érkezése előtt megküldjük Önnek a bejutáshoz szükséges információkat és házirtendünket.

Előleg fizetése

Az előleg megfizetése a foglalást követő 4 munkanapon belül esedékes.
Az előleg mértéke a teljes szállásdíj 50 %-a.
A fizetés -a foglalást követően- történhet banki átutalással, bankkártyával, vagy SZÉP Kártyával.
A fizetéshez szükséges információkról (bankszámlaszámunk, az Ön bankkártyájának adatai, stb.) a foglalási folyamat során valamint a kapott visszaigazolásban tájékozódhat.
Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 4 munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, egy emlékeztető levelet küldünk Önnek. Amennyiben ezek után sem érkezik meg, foglalását töröljük.

  • Előleg fizetése banki átutalással

Bank neve: CIB BANK ZRT.
Számlaszámunk: 10701214-63183667-51100005
Kérjük, hogy a foglaláson szereplő vendég nevét szíveskedjék feltüntetni a közlemény rovatban!

  • Előleg fizetése bankkártyával

Foglaláskor megadott bankkártya adatai egy titkosított csatornán kerülnek rendszerünkbe, melyeket ezáltal teljes biztonságban tudhat, harmadik fél nem láthat. 

  • Előleg fizetése SZÉP Kártyával

OTP, K&H, MKB SZÉP Kártyákat egyaránt elfogadunk. Az előleg fizetését a kártyakibocsátó honlapján online, vagy telefonon kezdeményezheti. Ha segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban, hívjon bennünket (Telefon: +36203350233), vagy írjon e-mailt az alábbi címre: info@toldiapartmanpecs.hu

Lemondási feltételek

Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésőbb az érkezési nap előtt 14 nappal 16.00 óráig megtörténik, az előleg visszatérítésre kerül. Amennyiben a lemondás vagy módosítás határidőn túl történik, illetve meg nem jelenés esetén az előleget (a szállásdíj 50%-a) nem áll módunkban visszatéríteni.

Parkolási lehetőségek

  • Parkolás közterületen az apartmanok közelében

- I. zóna: 400 Ft/óra
Hétfő-péntek 08-19.00 | Szombaton 07-13.00
- II. zóna: 200 Ft/óra
Hétfő-péntek 08-17.00 | Szombat és vasárnap díjmentes!
- Bővebb információ:
https://www.biokom.hu/parkolasi-dijszabas

  • Parkolóház a közeli Kossuth téren

Az apartmanoktól gyalog 5 percre.
Bejárat a Hal tér felől a Rákóczi útról az Árkád északi bejáratával szemben a Konzum Áruház mellett. Telefonszámuk: +36 72 511569

FIZETŐS ÖVEZETEK térképe
(nagyításhoz kattintson a képre!)
Ingyenes 
parkolási lehetőség zónán kívül az apartmanoktól pár percre!

Foglalás módosítása

  • Visszalépés, módosítás, lemondás a vendég részéről

A foglalás módosítása kötbérmentesen, (kötbér=a megfizetett előleg összege) legkésőbb az érkezés előtt 14 nappal lehetséges. A módosításról egy ÚJ visszaigazolást küldünk Önnek, mellyel egyidőben az eredeti foglalás érvényét veszti.

  • Visszalépés, módosítás, lemondás a Toldi Apartmanok Pécs részéről

A Toldi Apartmanok Pécs fenntartja magának a jogot, hogy az Ön által lefoglalt apartmannal megegyező -esetleg másik- apartmant biztosítson Önnek a saját apartmanjai közül. Az általunk kezdeményezett esetleges technikai és előre nem látható okok miatti változtatásról, lemondásról, visszalépésről minden esetben tájékoztatást adunk és egyeztetünk Önnel.

Vendégek száma, árak

A szálláshelyet a foglaláskor megadott létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a rezsit is (víz, áram, fűtés, nyári hónapokban klímahasználat, ágynemű, törölköző, korlátlan vezetéknélküli internet). A visszaigazolt szállásdíjon felül Önnek semmit sem kell pluszban fizetnie. Végtakarítási díj NINCS.

Gyermekbarát apartmanok

2 éves korig a szállás INGYENES. Műanyag evőeszközök, poharak, tányérok is rendelkezésre állnak apartmanjainkban. Utazó gyermekágyat (matraccal és ágyneművel), valamint etetőszéket is tudunk biztosítani. Kérjük, hogy erre vonatkozó igényét előre jelezze. Köszönjük!